top of page
lezing spreker
Lezing/Spreker

Als gastspreker ben ik breed inzetbaar en bespreek ik graag verschillende psychologische onderwerpen met jouw publiek. Dit geldt zowel voor zakelijke dienstverlening en het geven van lezingen op een universiteit/hogeschool. 

content creator psycholoog
Content en vormgeven

Grafisch ontwerp of content nodig? Je kunt mij inzetten voor design van posts op social media, het maken van (bedrijfs) presentaties etc. Videocontent (bijv. in de vorm van Reels op Instagram) behoort ook tot de mogelijkheden. 

winactie review boek
Winacties en reviews

Wil jij een leuke winactie of review van een boek of product die de doelgroep Millenials en/of GenZ aanspreekt? I'm your girl! 
Ik kies alleen producten waar in 100% achter sta.

1 op 1 coaching
1-op-1 Coaching

Heb jij vragen als "wie ben ik?" en "wat wil ik?", geen zorgen! Dat is volkomen normaal. Ik kan jou helpen met persoonlijke ontwikkeling en loopbaancoaching.
We gaan de deelgebieden van jouw leven af en komen samen tot een resultaat waardoor jij een gelukkiger leven kan leiden.
Klinkt goed toch? 

 

Let op: tijdelijke aanmeldstop.
In februari 2022 heb ik weer ruimte voor nieuwe trajecten. 


 

werkgeluk employer branding
Organisatieadvies

Wil jij als werkgever het werkgeluk van jouw medewerkers een boost geven maar weet je niet goed waar te beginnen? Ik weet als geen ander wat de drijfveren zijn van medewerkers en denk graag met je mee, want: gelukkige medewerkers = gelukkige klanten = meer winst.
Hierbij kun je denken aan (management) workshops over werkgeluk en verschillende psychologische onderwerpen, leiderschapsontwikkeling en teambuildingssessies.

journalist column schrijver psychologie
Artikel, column of persbericht

Schrijven is wat ik het liefste doe. Ik bijt mijzelf graag in een onderwerp vast, om het vervolgens helemaal uit te diepen. Op zoek naar iemand die Millenials en GenZ aanspreekt, met een vleugje humor?
Neem snel contact op! 

bottom of page