top of page

Meer dan een coach.

IMG_9275_edited.jpg

Dit ben ik.

Mijn kracht zit in het geven van eerlijk advies. Ik ben werkzaam als organisatiepsycholoog  (internationaal) en hou mij bezig met zowel individuele als team coaching, werkgeluk, persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en de organisatiecultuur. Het vormen van (toekomstige) leiders en het creëren van betrokken medewerkers is mijn passie en ik geloof er sterk in dat gelukkige medewerkers gelijk staan aan gelukkige klanten, hogere prestaties en meer winst.


Als psycholoog ben ik professioneel, maar informeel. Ik werk met een positieve, losse sfeer en soms een vleugje humor. Ik vind het belangrijk om eerst vertrouwen te winnen, zodat er open en eerlijk gesproken kan worden. In mijn ogen hebben alle partijen daar het meeste aan, want alleen zo kunnen we echt tot de kern van bepaalde uitdagingen komen.

Qua persoonlijkheid ben ik enthousiast, duidelijk en positief. Bij mij weet je vrij snel wat je aan mij hebt. Als we naar de DISC kleuren kijken past geel/rood bij mij: openhartig, motiverend, doortastend en doelgericht

Naast het werken met leiders en organisaties, werk ik ook erg graag met jong volwassenen. Ik ben getraind om mij te verplaatsen in de denkwijze van verschillende generaties. Als mediapsycholoog maak ik met name voor Millenials en GenZ verschillende soorten content, zoals: artikelen, microblogs, motivational speeches en video’s. Daarbij komen thema's als geluk, zelfvertrouwen en hoe je met tegenslagen in het leven om kunt gaan vaak voorbij. Ook geef ik workshops en lezingen. 

Tot slot zet ik mij als positieve psycholoog regelmatig op Instagram in om mentale gezondheid bespreekbaar te maken. De inhoud van mijn platform is bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan persoonlijke ontwikkeling en gelukkig wil zijn, met een positieve mindset.

bottom of page