top of page
20210708-MCH-0564.jpg

Wat is er zo abnormaal aan mij?

Ik doe graag dingen anders dan anderen. Als psycholoog en werkgelukdeskundige geef ik vaak mijn ongezouten mening en no-nonsense advies "op z'n Rotterdams". Ik ben enthousiast, duidelijk, eerlijk en je weet altijd wat je hebt aan mij. "What you see is what you get" zullen we maar zeggen. Die mentaliteit zit er mede in omdat ik in Rotterdam psychologie heb mogen studeren, aan de Erasmus Universiteit (EUR). 

Ik ben getraind om mij te verplaatsen in de denkwijze van verschillende generaties. Mijn doelgroep betreft met name Millenials en GenZ. Als mediapsycholoog maak ik voor deze groep verschillende soorten content, zoals: artikelen, microblogs, motivational speeches en video’s waarin ik
no-nonsense advies geef met een vleugje humor. Daarbij komen thema's als (werk)geluk, zelfliefde en body positivity vaak voorbij. 

 

Verder ben ik werkzaam als organisatiepsycholoog  (internationaal) en hou ik mij bezig met zowel individuele als team coaching, werkgeluk, persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en organisatiecultuur. Het vormen van toekomstige leiders en het creëren van betrokken medewerkers is mijn passie en ik geloof er sterk in dat gelukkige medewerkers gelijk staan aan gelukkige klanten, hogere prestaties en meer winst.

Tot slot zet ik mij als positieve psycholoog dagelijks op Instagram in om mentale gezondheid bespreekbaar te maken. De inhoud van mijn platform is bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan persoonlijke ontwikkeling en gelukkig wil zijn, met een positieve mindset.
 

image00041.jpeg
bottom of page